Om Blomsterverden

Blomsterverden.dk startede i 2004 af Sissel Thuesen Jensen, hvor e-handel var helt nyt og fremmed for mange, men Sissel havde en klar drøm om at afprøve dette ‘nethandel’. Haven - og specielt tulipaner - var hendes helt store hobby, så hun ville prøve at sælge tulipaner over nettet.

Navnet blev til da Rikke - Sissels datter - på 7 år sagde; ‘Mor, du vil jo have en verden fuld af blomster’. Det blev til Blomsterverden.dk.

I 2004 var nethandel langt fra normalt, og selv betaling på nettet var kunderne meget skeptisk til. Det gik dog langsomt fremad, og i 2009 rykkede Blomsterverden.dk til Bornholm i Svaneke. Først der kom der for alvor rigtig gang i forretningen, og teamet voksede og voksede.

I dag har vi alle mulige spændende kvalitets blomsterløg, knolde og barrodsplanter, og udvider sortimentet for hvert år. Alle vores løg og knolde kommer fra avlere i Holland.

Vi har også et stort udvalg af diverse haveudstyr. Vi ønsker at finde nogle af de bedste løg og knolde til jer, så jeres haver kan blive fyldt op med farver - næsten hele året.

Vi har - siden 2004 - sendt en lille hilsen med i pakken, og det gør vi, fordi vi ønsker at give jer en personlig tak og ønske om en god dag.

I dag er Blomsterverden stadig på Bornholm, men vi er rykket til større lokaler i Nexø, hvor lageret har den helt rette temperatur til blomsterløg og knolde. Vi er et team på + 15 personer, der arbejder med at pakke alle jeres ordrer, indkøbe nye blomsterløg og knolde, holde styr på lageret og pakke på at webshoppen er klar til de nye sæsoner.

Vi håber, at I har lyst til at handle hos os - vi er i hvert fald klar til at tage imod dine ordrer, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.