En interaktiv have

Der er mange måder man kan lave haven mere børnevenlig og interaktiv. Hvis du gerne vil engagere dine børn i at være mere udenfor og sætte pris på den smukke have, findes der faktisk råd. Her kan du læse om hvordan.

Opfordre til udendørs leg

Der findes noget der kan gøre jer til nabolagets samlested for børn der vil lege, og opfordre til at bruge mere tid udenfor og samtidigt få motion og leg. En trampolin er et utroligt populært tilskud til enhver have! De aller fleste børn ville elske at have en trampolin i haven, og det gælder for så mange aldersgrupper, at det er en god investering, der kan holde i flere år fremover.

En trampolin er ikke kun for børn. Hvis du gerne vil nyde din smukke have samtidig med at du motionerer, findes der mange sjove og gode træningsprogrammer for voksne til have trampolin. Man kan også lave det til en familieaktivitet at træne på trampolinen sammen. På den måde kan der være mange brugsområder til en trampolin.

I dag er der mange børn der bruger for meget tid indenfor og som ikke får den motion de har lyst til eller behøver. At indstallere noget, der kan opfordre til mere leg udendørs, er en god måde at få børnene til at lege mere udenfor, og en trampolin bliver hurtigt også et samlepunkt for børnene i nabolaget.

Få en nedgravet trampolin i haven

Hvis du er bange for sikkerheden når du skal købe en trampolin til haven, kan du være ganske tryg, hvis du vælger en nedgravet trampolin. En nedgravet trampolin er nemlig på niveau med jorden, og der er dermed ikke nogen faldhøjde, hvis uheldet skulle være ude, og man skulle komme til falde af trampolinen.

Det er ikke så svært som man måske kunne forestille sig, at grave en trampolin ned i haven. Dette kan også gøre trampolinen mindre iøjenfaldende, hvis man ønsker et mere diskret udtryk, der ikke forstyrrer udtrykket for resten af haven. En trampolin giver meget sjov i de varme måneder, og måske er det lige præcis den motivation man behøver, for at kunne komme mere udenfor at lege og træne. Det er meget god motion at træne på en trampolin, og det er også sjovt. Find barnet frem i dig igen, og få mere ud af din have. Det er sjovt at have en have der ikke bare er til pynt, men som kan bruges af både børn og voksne.

En smuk have kan være et godt samlingspunkt for flere generationer. En trampolin er et populært legested for børn i hele nabolaget, og der er mange der ville synes det var sjovt at lege med de andre børn på en trampolin i de varme måneder. Det kan blive et sjovt forårsrituale at hente trampolinen frem om foråret, og et fælles projekt at sætte den op. Det bliver lige som at hente cykelen frem! Det er en god ide at skaffe en trampolin der ikke har stålben, og derfor ikke kan ruste når den står i jorden. I og med at trampolinen ikke let ruster, gør at den holder meget, meget længer!