Sådan kan du gøre det at gå i haven lidt mere hyggeligt

Lad os være ærlige - vi vil alle gerne have en flot have, men nogle gange er havearbejde ikke lige den aktivitet som man gerne vil lave i weekenden. Heldigvis er der en række af muligheder som kan gøre havearbejde lidt sjovere. I denne artikel vil vi komme med forslag til, hvordan du kan gøre det lidt hyggeligere at gå i haven.

Lydbøger

Lydbøger bliver mere og mere populære i Danmark og det er der en rigtig god grund til. Lydbøger giver dig nemlig mulighed for, at du kan lave andre ting, mens du nyder din yndlingsbog. Eksempelvis ordne praktiske ting i haven. Som mange nye services er det ikke fedt at skulle betale før man er sikker på, at man får servicen brugt. Heldigvis tilbyder langt de fleste lydbogstjenester gratis prøveperioder, så du gratis kan teste, hvorvidt lydbøger er noget for dig. Du kan eksempelvis få Mofibo gratis i 14 dage, hvis du gør brug af deres gratis prøveperiode.

Musik

En anden mulighed, der enten kan betragtes som et supplement eller alternativ til lydbøger er musik. Tag høretelefoner i ørene og lav en playliste på eksempelvis Spotify med din yndlingsmusik. Denne tjeneste er også gratis og hvis du ikke vil høre reklamer, kan du opgradere til den betalte version. Med god musik i ørene går arbejdet i have lidt hurtigere og bliver lidt rarere at udføre.

Tag venner eller familie med i haven

Det er altid sjovere at arbejde sammen med nogen som man holder af. Af den grund kan du med fordel tage venner eller familie med i haven, så i kan snakke, mens I arbejder og på den måde skabe en god og hyggelig stemning. Dette gælder ikke kun for havearbejde, men mange dagligdags-aktiviteter kan gøres med udholdelige, hvis du gøre det sammen med nogle gode venner. Mange vælger eksempelvis at få sig en træningsmakker, så træningen bliver lidt lettere og sjovere.

Husk at holde pauser og nyde din have

Det ses tit, at personer køber et sommerhus og herefter bruger alt sin tid i huset på at forbedre og reparere forskellige ting, fremfor rent faktisk at nyde tiden i sommerhuset, hvilket var den oprindelige intention. Situationen er den samme for haven. Husk at sætte dig i havestolen med en god bog efter, du har ryddet ukrudt hele dagen. Nyd haven og bogen med en god kop kaffe - ellers er din tid i haven jo alligevel ikke besværet værd. Populære bøger lige nu er blandt andet Offer 2117 af Jussi Adler Olsen, Papmache-reglen af Hella Joof og Ternet Ninja af Anders Matthesen