Hvilke blomster egner sig bedst til første date?

Hvilke blomster egner sig bedst til første date?

Skal du snart på første date med en person, som du endnu ikke har mødt under romantiske omstændigheder? Det kan være, at I har skrevet sammen på en dating app, eller at I har nogle fælles venner, som har arrangeret en date for jer.

Uanset hvad tilfældet er, er dating ikke altid så ligetil, og særligt ikke når det er den allerførste date, man skal på med en person. For skal man give blomster eller ikke? Det kan du læse mere om her, samt hvilke blomster man skal vælge.

Er det en god idé med blomster?

Inden man kommer for godt i gang med at kigge på en masse forskellige blomster, skal man måske lige vurdere, om man rent faktisk har at gøre med en person, som vil kunne lidt at få en buket blomster på første date.

Mange vil nok synes, at det er sødt, fordi det er en kærlig og opmærksom gestus, men man skal også lige tænke over, at det ikke er alle, som er til den slags romantik, og at der måske er nogen, som man vil skræmme væk ved at give dem blomster, eller som måske er allergiske.

Roser: Til den romantiske date

Hvis man derimod ikke er i tvivl om, at man har at gøre med en person, som elsker det pladderromantiske, så skal man måske bare gå all in og dukke op med en buket røde roser.

Som sagt er det ikke alle, som vil være til den slags, da det er en blomst, som de fleste forbinder med romantik, men hvis man måske har skrevet med personen, man skal på date med og på den måde har fundet ud af, at vedkommende er meget romantisk anlagt, så er det måske en meget god idé med nogle flotte roser.

Tulipaner: Til den friske type

Hvis man har at gøre med en person, som man fornemmer vil synes, at det er lidt hyggeligt at modtage nogle blomster på den første date, men som dog ikke er til det helt pladderromantiske, så kan det være, at tulipaner er et godt sted at starte.

På første date er man naturligvis ikke interesseret i at gå alt for hurtigt frem. Man skal se hinanden an og passe på ikke at overskride nogle grænser. Og selvom at blomster er så simple, så kan de faktisk hurtigt sende et signal om, at man går for hurtigt frem. 

Så hvis man gerne vil give nogle blomster, så skal man måske gøre det med nogle, som er lidt mere afdæmpede end roser; altså tulipaner, som er mere hverdagsagtige, men stadig rigtig smukke.

Blomster fra vejkanten: Til en afslappende date

Hvis man har en ret klar forventning om, at den person man skal på første date med slet ikke er typen, som synes, at den klassiske romantik er dejlig på nogen måde, så skal man i princippet holde sig langt fra blomster, da det nok ikke vil gøre jer tættere, men derimod skabe en form for distance mellem jer.

Hvis det er dette indtryk, du har af personen, kan du også vælge at lave lidt sjov med hele situationen og altså plukke nogle tilfældige blomster, som du bare går forbi. 

Her bør du ikke gøre noget særlig ud af, at de ser flotte ud. Det kan i stedet for være en måde at gøre lidt grin med det romantiske på, og det kunne faktisk godt gå hen og være noget, som gør det nemmere for jer at starte en god samtale med hinanden, fordi I netop er på bølgelængde.