Giv manden noget nyt til haven på valentinsdag

Det er altid skønt at kunne give en gave til haven, som du ved, din partner vil værdsætte. Plus når det er noget til haven, så kan du jo også selv få glæde af gaven. Det er en ren win-win-situation for jer begge to.  Du ved, at i et parforhold er en af de vigtigste ting at vise, at I elsker hinanden. Og hvad findes der bedre end at forkæle hinanden med gaver? Din glæde over at overraske din mand med en gave, vil være lige så stor som hans glæde over at få den. Men det kan være svært at finde på medmindre din mand har nogle interesser. Har han f.eks. grønne fingre, eller elsker han sol og sommer, så overrask ham med en gave på valentinsdag, som han kan få glæde af i haven.

Ingen mand uden grilludstyr

Mange mænd elsker at grille. Imens han går og pusler i haven, kan han gå til og fra grillen og vende bøfferne med det grillsæt, som du har givet ham i gave til valentinsdag. Så kan I have jeres romantiske valentinsdate senere ude på terrassen.

Kig på fugle i haven

Hvis din udkårne elsker fugle, er det nemt at beundre dem i haven. Et fuglefoderbræt er en god gave til valentinsdag, som kan bruges hele året rundt. For der er jo forskellige fuglearter, der flyver forbi jeres have og lokkes ned på foderbrættet af maden.

Du kunne give din mand et fuglefoderbræt, der kan sættes på vinduet med sugekopper. Så kan I se fuglene tæt på uden at skulle ud i kulden.

Er din mand mere teknisk interesseret, så giv ham en fuglekasse med kamera i. Så er der mulighed for at filme fuglene, mens han ikke er hjemme. 

Tag en dukkert i haven

Tag en dukkert i haven i et oppusteligt spabad. Det her er godt nok en gave, som du giver din mand på valentinsdag, men du kan også få fuld fornøjelse af den. I kan sidde i det og nyde et glas champagne, imens dampen fra det varme vand pakker jer tæt ind.

Hæng ud i haven

Lad din mand hænge ud i haven i en ny hængekøje. Det vil være en god gaveidé til din mand på valentinsdag. Når han kommer hjem efter en lang arbejdsdag, kan han gå ud og lægge sig i hængekøjen og slappe af.

Du kan give din mand en hængekøje på stativ, som kan flyttes rundt i haven, alt efter hvor skyggen eller solen er. Eller du kan vælge en hængekøje, der kan hænges op mellem to træer.

Det er en velfortjent forkælelse af din mand på valentinsdag. Og du kan jo også altid selv snuppe dig en lur i den, når han ikke bruger den.

Dyrk kærligheden i lysets skær

Dyrk jeres kærlighed i lysets skær fra en smart led-fakkel med Bluetooth. Den vil være en god ny ting til haven at give din mand på valentinsdag. 

I led-faklens skær kan I sidde tæt omslynget under et tæppe. Alt imens I nyder lækre chokoladedyppede jordbær sammen med et glas boblevand og lytter til stille romantisk musik i baggrunden.

God valentinsdag.