Blomsterverden vokser - Se vores nye online havemagasin!


Hvis du synes at din have er blevet lidt kedelig, eller du mangler inspiration til, hvordan du skal peppe den lidt op, så er Haveunivers.dk helt sikkert en side, du bør besøge. Bloggen blander guides, tips & tricks og andet inspiration til haven, så du kan blive klar til foråret og sommeren. Det er Frederikke Jensen som står bag Haveunivers.dk og hendes helt store interesse er, hvordan man skaber den flotteste have. Haveunivers.dk er for enhver have- og planteentusiast et must-read, da der findes så mange guldkorn på siden. For øjeblikket kan du blandt andet finde artikler omkring planter, græsplænen, hus, redskaber og tips & tricks til haven på siden. Her finder du en bred vifte af forskellige forslag og guides til at gøre lige præcis din have flot og spændende. Her er mere eller mindre indlæg om alt lige fra “Hvordan får man den perfekte grønne græsplæne?” til “Rensning af fliser udendørs” og “Plante i surbundsbed”. Uanset hvilket svar du søger, så er der helt sikkert et svar at finde på siden.

Fokus på forårsklargøring på Haveunivers.dk

I øjeblikket er der på Haveunivers.dk fokus på at gøre haven forårsklar. Det er nemlig vigtigt at komme i gang i god tid, hvis man ønsker at haven skal være klar til forårssæsonen. Du kan blandt andet starte med at give din plæne og dine bede en ordentlig tur med med riven. Det sikrer, at din plæne kan få lys og luft, så der ikke gror mos og ukrudt. Det er generelt en oprydning der skal til, for at haven for alvor kan blive klar til sæsonen. Også dine bede må have en tur med riven, så nye planter kan få en chance for at vokse. Det kan være irriterende og tage lang tid, men der er desværre ingen vej udenom, hvis din have skal være klar til den nye sæson.

 

Ukrudt og er også et af forårsklargøringens største irritationsmomenter. Det er meget vigtigt, at komme i gang i god tid, da det bliver vanskeligere jo længere du venter - der er også  mere arbejde i det for dig, hvis du venter for lang tid. Græsset skal også have en tur - hvis din plæne er angrebet af mos, kan det være et oplagt sted at starte der. Det kan ordnes ved hjælp af en mostrimmer eller en speciel type gødning som er mosdræbende - når vi taler om gødning kan man heller ikke komme uden om at planterne også skal have en omgang. Med en gødning af græsplæne, bede og køkkenhave er du sikker på, at du skaber de bedste rammer for at haven kan vokse så godt som muligt. På haveunivers.dk kan du også blandt andet også finde en liste over hvilke redskaber du skal have anskaffet dig, hvis du vil være effektiv i haven. Du kan også finde guides til at vælge alt lige fra hækkeklippere til havetraktorer, og der er garanti for, at du finder noget information, du kan bruge, hvis du bruger meget tid på at arbejde i haven.

 

Hvis du er glad for din have, bør du under alle omstændigheder tjekke haveunivers.dk ud!