Blomster og komplimenter kan smelte enhver kvindes hjerte

Kvinder elsker blomster og komplimenter. Uanset om du skal på din første date, eller om du er gift, kan blomster og komplimenter gøre underværker. Se her, hvorfor kvinder elsker blomster og komplimenter.

Alle kvinder elsker komplimenter

Et kompliment er en sød bemærkning, som roser kvinden for den, hun er. Den kan handle om alt fra udseendet til hendes personlighed - eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du signalerer over for hende, at du godt kan lide hende. Hvis du er på den første date, skal du være opmærksom på, at du ikke går all in på komplimenterne fra start, men ros hende gerne for hendes påklædning. 

Du skal dog passe på med at kommentere for meget på hendes udseende. De færreste kvinder vil udelukkende ses som et trofæ, hvorfor det ofte stikker dybere, når du anerkender hende for hendes dejlige væsen gennem et kompliment, der roser hendes væremåde.

 

Samtidig skal du være opmærksom på, at du ikke må give for mange komplimenter. Det kan komme til at virke overfladisk, så det får den modsatte effekt. Du skal give komplimenter til kvinder, når du mener det, og du må endelig ikke være for gavmild med dem, da det kan opfattes på en anden måde, end intentionen er.

Prøv dating her, hvis du endnu har til gode at møde den eneste ene. Der er rig mulighed for at møde smukke singler gennem online dating.

Blomster er ikke bare blomster

Selvom du måske aldrig helt har forstået, hvordan man kan blive glad for en buket blomster, så er blomster altså mere end bare blomster. En buket blomster viser, at du gør dig umage. Det signalerer kærlighed og betænksomhed - også selvom du måske ikke helt kan forstå, hvorfor det er tilfældet.

 

Når du køber en buket blomster som en overraskelse, viser du, at du holder af kvinden, der får dem. Ritualet med at putte dem i en vase, hælde vand i og løbende pleje dem, indtil de går ud, er der noget helt særligt over.

Samtidig vil de stå til frit skue, så hun tænker på dig, hver gang hun dufter til dem, ser på dem og generelt bare glædes over dem. Det er en skøn form for anerkendelse, og hun vil glæde sig over, at du har besværet dig med at købe dem til hende.

Skal du bestille en buket eller plukke selv?

Der er mange muligheder for at give en buket blomster til en kvinde, du holder af. Du kan gå den nemme vej og købe en buket, eller du kan plukke dem selv. Hvis du køber dem hos en blomsterhandler, har du den fordel, at der er en, som har forstand på, hvordan man sammensætter den helt rigtige buket. Imidlertid er det den nemmeste udvej.

 

Hvis du virkelig vil imponere en kvinde, kan du selv plukke blomsterne. Det beviser på endnu højere plan, at du er villig til at gøre noget for hende. Hvis du selv plukker en buket, er det sværere at sammensætte én, der virkelig er flot, men prøv alligevel - det vil i næsten alle tilfælde være umagen værd, når du skal på date eller bare score point hos din kone.