6 tips til udendørs belysning

Fra det tidspunkt, hvor de første varme solstråler rammer en i ansigtet om foråret, så ønsker de fleste af os at være i stand til at bruge så meget tid som muligt udendørs og i vores have. En varm sommerdag i slutningen af ​​juni er perfekt til dette og du behøver næsten intet andet end nogle stearinlys, gode venner og god mad.

 

Vi har dog mange andre aftener, som vi også kan tilbringe udenfor, hvor de er lidt mørkere tider f.eks. i april måned. Her kan du få meget gavn af god udendørs belysning.

Mange af os glemmer, at udendørs belysning er mere end bare en væglampe og hvis du vælger at dekorere terrassen som et sted, hvor du kan lide at tilbringe tid, så bliver belysning en afgørende faktor. I denne artikel så kan du læse nogle tips fra en Autoriseret Elektriker Nørrebro, som er en elektriker på Nørrebro omkring udendørs belysning

Belysning af din have

For at opnå en perfekt belyst have så er der nogle forskellige faktorer der påvirker. En af de vigtigste faktorer er hvilken type af have, som du har. Hvis haven primært bruges af børnene til at lege i, har du brug for en anden belysning, end hvis du f.eks. bruger din tid i haven til afslapning. Uanset hvad du bruger din have til, så er det en god idé at investere i den rette udendørs belysning.

Solcelle lamper til en atmosfærisk belysning

Solcellelamper giver et stilfuldt lys i haven, på terrassen eller på balkonen. Invester i solcellelemper og forvent en vidunderlig atmosfære. Solcellelamper har også et stort plus, når det kommer til sikkerhed, og du får heller ikke nogen ekstra strømudgift. Der er ingen kabler inkluderet, og du har derfor ikke brug for teknisk viden for at kunne samle disse.

Belysning af veje og stier

Mange mennesker tror, ​​at væglamper på husets facade giver tilstrækkelig belysning af det udendørs område. Men faktum er det er dejligt at have mulighed for at komme rundt i haven og på grunden uden at famle i mørket. Belyse dine små gangstier rundt omkring huset, så bliver det både hyggeligere og mere sikkert at gå rundt omkring i haven.

Væglamper er et vigtigt element i udendørsområdet

Væglamper til udendørs brug glemmes sjældent, når man køber belysning, og det er ikke uden grund. Udendørs væglamper øger både sikkerheden omkring huset og byder dig og dine gæster velkommen. Men hvad man let kan glemme er, at der findes utallige stilarter af væglamper. Du kan således dekorere ydervæggene på en personlig måde, som du sagtens allerede gør indendørs.

Interessant atmosfære udendørs - med lysende møbler

Flydende overgange mellem forskellige rum er blevet et hit i mange hjem. Både køkkenet og stuen har måske en flydende overgang, det samme med badeværelset og soveværelset. En flydende overgang mellem indvendigt og udvendigt kan opnås med glas- og terrassedøre samt indbyggede lamper på terrassen. Du kan også gå et skridt videre – som for eksempel med udendørs belysning under dine møbler udenfor!

Bevægelsessensor

Lamper med bevægelsessensorer bidrager ikke kun til lave energiomkostninger og behagelig automatisering af belysning