Gør stuen hyggelig med blomster og pynteting

Nogle gange bliver man det man kalder for husblind. Det vil sige, at man ikke kan se hvad der er galt i ens eget hus, fordi man har vænnet sig til det.Derfor bliver det også svært at se hvad der mangler. Alle hjem kan bruge til et lille ekstra touch, der giver lidt luksus og hjemmefølelse, og her kan du læse om hvordan du opnår det.

Enkle greb gør stor forskel

Det er faktisk sådan at relativt enkle greb gør en ret stor forskel. Det kan for eksempel være i forbindelse med dekor. Når man skal gøre et hjem lidt mere designervenligt, men ikke har råd til at købe de dyre designermøbler, så kig til pyntegenstande. Små, lækre pyntegenstande og planter, kan give dit hjem det feel du ønsker uden at du behøver at købe store, nye møbler. Det handler om at gøre det hyggeligt.

Pynteting er sådan en ting der er kommet tilbage i stor stil efter at minimalismen har været over os i næsten 20 år. Alt har skullet være hvidt og minimalistisk, men denne trenden er på vej væk i følge sikre kilder. Nu er det personlig stil der gælder.

Egentlig er det det samme der sker på modefronten som på interiørfronten, nemlig at man bliver mere individsfokuseret og det handler mere om at udsondre sin personlige smag fremfor en eller anden overordnet stil. Den skal du selv skabe.

Skab din egen stil

Denne stil er ikke noget som du kan læse om i et magasin eller på nettet, det skal være en blanding af flere forskellige referencepunkter. Dette er ikke en stil som du nødvendigvis opnår med møbler i sig selv, men med detaljer. Det kan for eksempel være de helt rigtige planter og pyntegenstander. Når du skal vælge planter, sørg for at vælge nogen der rent faktisk kan overleve i din stue. Find pyntegenstander og inspiration på denne hjemmeside og lær mere om hvordan små detaljer kan give store forandringer.

Man kan også supplere med detaljer som man finder i brugtbutikker, på loppemarked og i genbrug. Der er masse guld at hente frem igen, og der er flere gamle ting der er ved at blive populære. Fordelen med at købe noget brugt er jo, at der ikke er så stor sandsynlighed for at der er nogen der har det samme som dig. Det er en stor fordel når man prøver at skabe en personlig stil.

Rejsekort til stuen er også noget der kan gøre stuen personlig. Her kan man for eksempel mærke af hvor man har været på rejse, og gøre stuen mere hyggelig og personlig. Det at have ting der siger noget om dig eller dem der bor der, er en sikker måde at personliggøre stuen på.

Der er måske ikke så meget der skal til som du måske tror. Gå væk fra den hvide minimalisme, find farver der passer til jeres humør og som kan sætte stemningen i stuen. Og ikke mindst, find pyntegenstande der kan give det lille ekstra touch. Der findes ingen begrænsninger, og når der kommer til personlig stil, så findes der heller heldigvis ingen regler.