Lad madlavningen inspireres af din egen have!

Der findes intet skønnere, end når der kan bruges urter og krydderier fra egen have, når der skal laves mad. Især ikke hvis maden skal serveres for venner og familie til et hyggeligt arrangement. Med andre ord - din (køkken)have kan altså bruge til meget andet end bare at dyrke kartofle

 

Det kan dog være svært at finde inspiration til, hvad det er for nogle krydderier og urter, man med fordel kan dyrke i sin egen have. Hvad de bruges til, afhænger nemlig utroligt meget af dine samt gæsternes smagsløg. Vi håber dog med nedenstående artikel at kunne give dig noget inspiration. Derudover kommer vi også med et par gode tips til, hvad du alternativt kan gøre, hvis du ønsker en formidabel aften med dine nærmeste, hvor madlavningen skal være i top, og hvor din tilstedeværelse ikke skal lide under madlavningen.

 

Disse friske krydderurter er anbefalelsesværdige

Krydderurter skal gerne være med til at peppe din madlavning op. Derfor er det også vigtigt at vælge de rigtige. Nogle af de mest populære krydderurter, som du kan overveje at investere i til din egen have, følger herunder:

 

  • Basilikum
  • Rosmarin
  • Timian
  • Mynte

 

 

Ovenstående kan du selv dyrke i din have. Alternativet er naturligvis at købe krydderierne færdiglavet, men der er noget helt specielt og unikt ved selv at have groet dem.

 

Er du dog mere til, at der ikke skal laves alt for meget, når du har gæster på besøg? Kunne du i bund og grund godt bare ønske dig, at du kunne leje en kok til at stå for madlavningen? Så vil du allerede nu kunne glæde dig til at læse næste sektion. Vi kommer nemlig ind på, hvordan du i dag kan bestille dig fra selv at skulle stå i køkkenet – men stadig have en, der laver mad i køkkenet!

 

Private dining giver dig frie hænder til at værne om dine gæster!

Hvis du endnu ikke har hørt om konceptet bag Chefmade, så er det på høje tide. I dag kan du nemlig leje en kok fra din yndlingsrestaurant, der kommer i dit hjem og tilbereder samt serverer maden. Med andre ord behøver du hverken at bekymre dig om simrende gryder eller stegende pander, mens du hygger dig med dine gæster.

 

Chefmade har med hastige skridt udviklet sig til at blive en ekstremt eftertragtet service i Danmark. Private dining hedder konceptet, og flere og flere danskere har fået øjnene op for, at det i dag kan lade sig gøre at invitere restauranten hjem i eget hjem. Det giver dig som vært en hel unik mulighed for at kunne hygge dig med dine gæster, uden at skulle rende frem og tilbage mellem køkkenet og stuen.

 

Priserne er endvidere ganske overkommelige – du bestemmer nemlig selv den kuvertpris, som du ønsker at betale. Systemet sørger selv for at vise dig de private dining muligheder, der er for dig med det budget, du har lagt. Det gør det nemt for dig at finde frem til den restaurant, der skal komme ud og give dig og dine gæster en private dining oplevelse for livet!

 

Ønsker du at læse mere om krydderurter, så kan du se vores bog, som vi har til salg lige her!