Hvad betyder blomster og planter for boligsalget?

Der kommer hele tiden nye tips til, hvordan man gør sin bolig så indbydende som overhovedet muligt, når man skal sælge, og hvilke tricks, man skal se forbi som boligkøber. En af de trends, der er meget fremme i øjeblikket, er planter og blomster, men hvad betyder egentlig dette for boligsalget? 

Giver liv til boligen 

Det er jo ingen hemmelighed, at blomster og planter giver liv til boligen. Alle interiørarkitekter ved, hvilket magisk touch blomster kan give, til en bolig. Derfor ser du sjældent hjem uden blomster på billeder i boligblader og reklamer. Det giver nemlig noget helt specielt, og sætter en stemning, der forhåbentlig også sætter sig hos en potentiel køber. 

Vi bliver nemlig meget påvirkede af ting, som vi ikke nødvendigvis er bevidste omkring. Blomster og planter, kan, udover at være stemningsgivende, dufte og vække minder og assosiationer. De fleste har gode assosiationer, til dufte de synes er dejlige. Dette er en af flere grunde til, at blomster er et hit, når det kommer til styling af bolig for salg. Det er også noget, der kan bidrage til at give et lidt personligt touch. En lækker arrangeret buket, eller grønne planter og blomster på badeværelset. Det giver et snev af hotelfølelse, som vi tit falder for, når vi er til visning. 

Brug selvdyrkede blomster

For dig der har din egen have, er dette godt nyt. Her kan du nemlig selv samle blomster fra haven, og bruge dem til at style boligen før salg. Blomster og planter, gør sig også særdeles godt på billeder til boligstyling. Populære blomstertyper til lige præcis dette, er pæoner, syrener og roser. Det kommer selvfølgelig også an på, hvad der er sæson for, lige når du skal sælge.

Der er meget psykologi knyttet til boligkøb, og som køber, ser man efter, om boligen kan opfylde de mest basale faktorer. vi kigger efter et sted at hvile, spise og være sammen med andre mennesker. Derfor analyserer vi lynhurtigt, om boligen opfylder disse behov. At gøre boligen hjemlig, for eksempel med blomster, er en måde at relatere til køberen på et psykologisk plan. Værelsene i hjemmet skal helst se ud som om, de bliver brugt til sit formål. 

Find den bedste ejendomsmægler 

Selv om du kan klare meget af boligstylingen selv, kan det være en god ide at få hjælp fra en ejendomsmægler, til salg af bolig. Nybolig er ekspert i boligsalg og kan hjælpe dig med salg af din bolig. De fokuserer på højere priser, hurtigt salg og særdeles tilfredse kunder. Ejendomsmægler på Nørrebro kan hjælpe dig, med de ting du har brug for, i forbindelse med salg af din bolig. 

Som vi nu har været inde på, kan blomster og planter bidrage positivt til opfattelsen af din bolig når du skal sælge. Derfor er det en god ide at benytte havens frugter, når man skal sælge sin bolig, for at tale til køberens mere eller mindre bevidste behov. At finde en god ejendomsmægler er selvfølgelig meget vigtigt, men der er også mange små faktorer du selv kan påvirke, for et vellykket boligsalg.