Giv din mor gaver til haven på mors dag

Giver du din mor gaver til haven på mors dag, så vil hun værdsætte det utrolig højt. På den måde kan du også vise din mor, hvor taknemlig du er for hendes store hjælp, gode råd og varme kærlighed igennem årets løb. Med gaver til haven til mors dag er du sikker på at overraske og skabe glæde. 

Mors dag fejrer vi hvert år den 2. søndag i maj måned. Mors dag blev fejret første gang herhjemme i 1929 og stammer oprindeligt fra USA. Det er dagen, hvor du skal forkæle din mor ekstra meget med en dejlig mors dags gave, for det er hende vel undt. 

Skønne gaver til haven

Der findes en hel pallette af fine gaver til haven, som du kan give din mor til mors dag. Skønne gaver som hun altid kan bruge. Ingen af os bliver for gamle til at lære noget nyt, så hvorfor ikke f.eks. give din mor et kursus i at lave sin egen snaps, hvor hun kan bruge både bær og urter fra sin frugt- og køkkenhave.  Så har hun sin egen ”medicin” parat i skabet, hvis der skulle snige sig en forkølelse til i vintermånederne.

En anden god mors dags-gave kunne være et abonnement på et haveblad. Så kan din mor få løbende tips og vejledning i nye trends og idéer til haven. Og vejlede hende i, hvornår hun skal ordne hvad i de forskellige måneder i løbet af året.

En gave til din kulinariske mor

En gave til din kulinariske mor kunne være noget nyt køkkenudstyr – evt. til udekøkkenet, hvis hun har sådan et. 

Det er altid rart at have noget godt udstyr at arbejde med. Så kan din mor virkelig få et stort og flot udbytte, når hun høster alle grøntsagerne, urterne og frugterne i sin nyttehave.

En hjælpende hånd

Af gaver til haven er det en kærkommen mors dags-gave at give din mor en hjælpende hånd. Det kunne være i form af nogle timers professionel havehjælp.  Så kan hun få anlagt det tilgroede hjørne nede bag frugttræerne. Lige som hun altid har drømt om, men aldrig har fået gjort. Og bare nyde at andre gør det fysisk hårde arbejde for hende, imens hun slapper af og nyder fremgangen.

Det kunne også være en hjælpende hånd, som i at du giver hende en robotplæneklipper i mors dags-gave. Det kan være lidt hårdt for hende få klippet græsplænen jævnligt i græsklipningssæsonen, især hvis hun er lidt oppe i årene.

Send søde tanker med en gavekurv

Bor du langt væk fra din mor, så send hende søde tanker på mors dag med en gavekurv. F.eks. kunne en gavekurv fyldt med alle din mors yndlingsgodter i være et oplagt valg. Indholdet kan hun sidde og nyde på terrassen, mens I facetimer.

Overrask med en hyggelig picnic

Overrask din mor på mors dag med en hyggelig picnic i hendes flotte have. Køb en picnickurv, og skaf noget lækker tapas, lidt frugt og chokolade og en god flaske vin.  Så kan I sidde og hygge jer i skyggen under hendes flotte kirsebærtræ og snakke om, hvad hendes elskede børnebørn har bedrevet siden sidst.