Dekorér dit hjem med blomster

Hjemmet er menneskets trygge base, og jo længere vi bor det samme sted, jo mere tid har vi til at indrette os. Mange af elementerne i indretningen er dog faste – for eksempel møbler og pyntenips. Derfor kan man hurtigt komme til at kede sig, hvis ikke der sker noget nyt ind i mellem. En god idé kan være at dekorere hjemmet med smukke blomster i alle deres farver og afskygninger. Køb blomster online hos Bloomit, hvor der er mange muligheder, som passer til ethvert hjem.

Byd naturen indenfor

Hvis du vælger at dekorere dit hjem med blomster, så vil rummene skifte udtryk og humør for hver gang, buketten eller planterne skiftes. Gennem blomsterne inviterer du naturen indenfor på en nem og æstetisk smuk måde. Dette er med til at skabe glæde, og udstråler samtidigt overskud, jordbundenhed og æstetisk sans for detaljer. En smuk og velovervejet buket kan give liv til selv det mest simple rum, og vil uden tvivl bringe begejstring hos både beboere og gæster. Når du vælger at hive naturen indenfor gennem smukke blomster, skaber du samtidigt et mere harmonisk og balanceret hjem, hvor der er plads til afslapning og velvære. Placér blomsterne hvor de kan ses, men hvor de ikke forstyrrer. En buket på midten af spisebordet i en elegant vase indbyder til, at man sætter sig ned om et hyggeligt måltid. Stil eventuelt små blomsterdekorationer eller planter rundt omkring på hylder og i vindueskarme, hvor de er med til at indramme rummet. Den grønne farve på bladene signalerer liv, hvilket gerne må være synligt, uanset hvilket hjørne man kigger mod.

Smukke farver og indbydende dufte

Gør det til en hyggelig og spændende udfordring at udvælge de perfekte blomster til dit hjem. Hos Bloomit sørger vi for, at alle buketter er unikke. Det er blot din opgave at vælge, hvordan bukettens samlede stil og udtryk skal tage sig ud. Især valg af farver kan være spændende at lege lidt med. Tag et kig rundt i det rum, som blomsterne skal være i. Hvilke farver ser du? Vælg en buket der komplimenterer de allerede eksisterende farver i rummet, så det skaber et så harmonisk udtryk som muligt. Er der få farver i rummet, kan det være interessant at vælge en frisk og farverig buket, som bryder med det ellers stilrene udtryk. På denne måde får rummet liv og personlighed gennem et smukt og velduftende element. Blomster kan du heldigvis tit skifte ud, så leg med de forskellige udtryk alt efter humør og personlig stil. Samtidig kan du bestemme dig for, hvilke blomster du bedst kan lide at dufte til. Hos Bloomit er buketterne altid af friske afskårne blomster, så duften holder og glæder i lang tid.

Skift efter årstid

For at holde dine blomsterbuketter og -dekorationer friske og nye, kan du med fordel skifte dem efter anledning og sæson. Det er ikke alle blomster, som kan skaffes hele året rundt. Du kan udnytte dette ved at bestille fine sæsonbestemte buketter og dekorationer, så dit hjem altid afspejler årstidens farver og udtryk.

Med forårets komme kan du hos Bloomit finde mange flotte buketter, som er præget af årstidens nye skud, grønne blade og eventyrlige farver. Her finder du blandt andet bonderoser, hortensia, solsikker, ranunkler, gerbera og calla blandt udvalget. Farvetemaerne er lyse, varme og gullige nuancer. Med foråret kommer solen og dermed det forårslune vejr, hvilket buketterne fint bringer ind i dit hjem. Vælg for eksempel en smuk gul buket med solsikker til påskebordet.

I sommerhalvåret findes andre slags blomster. Her kan du for eksempel vælge en buket med inspiration fra en spirende grøftekant. Til sommerbuketten vælges blomster med varmende nuancer, som for eksempel georginer.

Efterårsbuketten har til gengæld et helt andet udtryk. Til en årstid hvor blomster og grønt forsvinder udenfor, er det en god idé at dekorere indenfor i stedet. Efterårsbuketter har smukke brunlige og orange nuancer, som er med til at skabe varme i det kolde vejr. Her ses blandt andet blomster som egeløv, klematis, roser og krysantemum.

Med en smuk vinterbuket forviser du kulden og sneen udenfor, og skaber varme og glæde indenfor. Dette kan du for eksempel gøre med en fin tulipanbuket, som vil varsle forårets komme med sine smukke, blandede farver.

Forskellige blomster til forskellige anledninger

En god undskyldning for at bestille elegante buketter og dekorationer til hjemmet er specielle anledninger. Hvis hjemmet er pyntet op til gæster, vil anledningens fejring virke gennemført og endnu mere festlig. En smuk buket kan nemt live hjemmet op og skabe god stemning. Skal der holdes fødselsdag? Vigtige begivenheder og milepæle bør fejres med manér, og til en fødselsdag kan du med fordel bestille fantastiske buketter af røde roser og luftige hvide blomster. Som prikken over i’et pynter vores florister buketterne med små dannebrogsflag, som i den grad signalerer festlighed og glæde.

Husk også at forkæle den mest specielle kvinde i dit liv, nemlig din mor, med en spektakulær blomsterbuket på Mors Dag, som fejres den anden søndag i maj. Vælg en buket der afspejler din mor – sprudlende, livsglad, kærlig, varm og farverig. En sådan buket vil hun uden tvivl stolt dekorere sit hjem med. Du må også huske Fars Dag ved at forære ham en flot holdbar buket, eventuelt toppet af med chokolade og vin. Din far vil ikke have det mindste imod at dekorere spisebordet med en buket fra sit barn på den specielle dag.

Nemt og hurtigt

Hos Bloomit gør vi det nemt at dekorere dit hjem med spirende, farverige blomster til ethvert udtryk eller anledning. Du kan sidde bekvemt og trygt derhjemme og bestemme din næste blomsterdekoration med kun få klik. Vores florister går højt op i at skabe unikke buketter af høj kvalitet, som uden tvivl vil sprede glæde og god stemning, hvor end de kommer hen. Overholdes leveringsdeadline, vil din bestilling desuden ankomme samme dag, som du bestiller den, uanset om buketten er til dig selv eller til en anden. Derved kan du nemt og hurtigt skabe god stemning og sprede glæde i dit eget hjem, såvel som i andres.