Tag til Indien for at opleve fløjlsblomster

Hvis du trænger til et rejseeventyr efter en lang nedlukning uden de store oplevelser, men du er i tvivl om hvor du skal tage hen, så følger her et rejsetip. Hvis du ønsker en blomsterfuld og sansestimulerende ferie, så lad dig lede af blomsterne, og tag til farverige og sansestimulerende Indien og oplev den smukkeste fløjlsblomst! Hvis det lokker, så følger her nogle ting, du skal huske inden afrejse.

På blomstertur i Indien

Fløjlsblomsten kan både nydes for sine smukke fløjlslignende blade, som navnet indikerer, men den kan faktisk også spises. I det hele taget er Indien et land, der gemmer på farverige blomster og skønne sanseoplevelser. Fløjlsblomsten er blot en af mange eksotiske blomster, som man kan indsnuse i Indien. Men udover en symfoni af smukke blomster, så er der skam flere oplevelser at hente i en den fine og eksotiske blomst

Det praktiske inden afrejse

Hvis fløjlsblomsten og de adskillige andre oplevelser, Indien byder på, trækker i dig. Så skal du huske de praktiske forberedelser til rejsen. Det er vigtigt at have styr på de indrejsekrav, der kan være, og hvad det kræver af forskellige forberedelser.

Det er for eksempel vigtigt at sætte sig ind i kulturen, så man ved, hvad der forventes. Til trods for at corona er på retræte eksisterer det stadig omkring os, så det er vigtigt at tage de forholdsregler med ud i verden.

Husk visum

Du skal have et visum til Indien for at kunne rejse ind i landet. Det er noget du skal have forberedt inden din afrejse og gerne i god tid. Du skal udfylde en visum ansøgning for at blive godkendt til dit visum. Når du har gjort det, kan der gå op til 72 timer før du får dit visum. Det kan ske, at din ansøgning bliver afvist, derfor er det vigtigt at være i god tid. Det kan gøres ganske nemt og rimeligt billigt.

Et elektronisk visa

Du kan klare dit visum online og have det liggende elektronisk. Så slipper du for at huske ekstra rejsepapirer til rejsen, da dit elektroniske visum bliver koblet op på dit pasnummer. Du kan søge visum selv gennem den indiske ambassade eller regering og dermed gøre det billigt.

Hvordan får jeg visum?

Du kan også få hjælp til processen fra rejsebureauer eller konsulenter. Med den metode kan du også få dine penge retur, hvis din ansøgning skulle blive afvist. Desuden får du hjælp til ansøgningsprocessen på dansk, som ellers foregår på engelsk. Og hvis det skal gå rigtig hurtigt er det også en fordel, da de kan fremskynde processen, så du kan få dit visum på helt ned til en halv time.

Husk vaccinationer

Det er ikke corona-vaccination, der er den eneste nødvendige vaccination, men afhængigt af hvor du skal hen, så skal du sikre dig vaccinationer til inden indrejse. Det kan være skud for gul feber, hepatitis A eller B. Nogle steder i Indien anbefaler man også malariapiller. Afhængigt af din rute på rejsen og hvorhen du flyver, så kan det ske, at du skal have skud inden afrejse.