Sådan laver du spiselige blomster til pynt på kagen

Elsker du blomster, og elsker du at bage fine kager? Hvad så med at kombinere disse to? Mange blomster kan faktisk godt spises, og dette gør dem velegnede, når du skal i gang med at pynte dine kager

Blomster har nemlig fra naturens side et fint og detaljerigt udseende. Dette gør dem velegnede som kagepynt.

Der er selvfølgelig et par ting, som det er godt at vide, før du kan bruge blomster som pynt på kagen. Hvis du er interesserede i at lære mere om disse ting, så læs med her!

Blomster på kagen

Når man skal pynte kager, så handler det først og fremmest om at være kreativ. Mangler du tit idéer til din kagepynt? Synes du, at det er svært at finde inspiration? Så kan det være, at du skal lægge et besøg forbi https://vielskermad.dk/. Her kan du læse en hel masse om mad - dette gælder også kager og kagepynt.

Som sagt så er spiselige blomster en nem og kreativ metode, hvorpå du kan pynte dine kager. Du har sikkert før set kager eller i det mindste billeder af kager, som er pyntet med blomster. Du har med stor sandsynlighed nogle af de blomster, som du kan bruge derhjemme i haven. Ellers kan du forholdsvis nemt finde dem et sted. Hvis du ved, hvor du skal lede, så kan det være nemt at finde nogle spiselige blomster til kagen.

Disse blomster skal du gå efter

Men hvad er det for nogle blomster, som kan spises? Det har vi undersøgt her.

Nogle af de mest populære spiselige blomster - blomster som altså ikke er giftige - er blomster som forglemmigej, georginer og morgenfruer. Andre populære blomster til formålet er roser, stedmoderblomst og skovmærke. Du kan også bruge fx mælkebøtter og skovsyre.

Det er faktisk flere blomster, end man lige skulle tro, som er spiselige. Det er dog vigtigt, at du ikke tager nogen chancer ift. de spiselige blomster. Der findes nemlig også blomster, som er enormt giftige. Det kan være meget farligt, hvis du kommer til at spise nogle af disse.

Det er altså vigtigt, at du ved, hvad du har gang i, når du skal ud af finde de spiselige blomster.

Hvis du bliver grebet, kan du også låne nogle bøger om spiselige planter på fx biblioteket. Det er nemlig ikke kun blomster, som man kan finde i naturen, som kan spises. Du kan sanke alt muligt, og dette kan være en sjov og anderledes måde at finde noget unikt pynt til dine kager.

Vær kreativ

Når du har fundet de spiselige blomster - og du er sikker på, at de kan spises vel og mærke - så kommer du til den sjove del af processen. Så er det nemlig tid til, at du skal finde ud af, hvordan du vil pynte dine kager med blomsterne. Her er der et utal af forskellige muligheder. Det handler om at være kreativ.

I sig selv ser blomster tit meget smukke ud. Det kan derfor være nok bare at placere blomsterne på kagen.

Dog kan du overveje, om de skal ligge i et mønster eller noget andet specielt.

Du kan også overveje, om du vil kombinere din blomsterpynt med en anden slags pynt. Det kan være rigtigt smukt at blande fx blomster og marengstoppe