Tagpap tag - Et grafisk spil der giver karakter

Hvis du skal have nyt tag, vil du helt sikkert gerne have et materiale, der har en lang levetid og er pengene værd. Med tagpap får du både et stærkt og fleksibelt tag, der passer til næsten alle konstruktioner. Men du får også et helt unikt grafisk udtryk, som giver dit hus karakter. Læs mere her og bliv klogere på, hvorfor tagpap er en god løsning for dig.

En flot facade med smukke vinduespartier er med til at præsentere dit hus, og du har helt sikkert tænkt over, hvilket indtryk det giver, når man går forbi. Har du også tænkt over, hvordan det ser ud, hvis man kigger op? Taget på dit hus er nemlig en afgørende faktor for, hvordan det tager sig ud.

Et grafisk flot og unikt tag

Tagpap er ikke bare et enormt stærkt og holdbart materiale. Det er også meget smidigt, hvilket betyder, at det kan dække alle slags tage - også de skæve og kreative. Det egner sig altså til både en helt almindelig vandret tagflade, men også til arkitekttegnede huse med mere kreative tage.

Og hvis dit hus ikke allerede har et unikt udtryk, kan det få det med tagpap. Det kan nemlig bruges til at skabe et flot grafisk spil, som giver dit hus karakter. Alt efter hvilke trælister, du vælger, kan du få mere eller mindre markante strukturer på dit tag. Du kan også vælge mineraluld, som giver et mere blødt udtryk, med en mindre markant afslutning på taget.

Hvad koster det?

Tagpap pris er nemt og hurtigt at udregne på fx jydsktagteknik.dk. Her indtaster du bare din adresse, og så henter firmaet dine data fra BBR - helt automatisk - og så får du en vejledende pris for, hvad et nyt tag vil koste dig. Så hvis du frygtede, at du selv skulle til at kravle op på en stige og lege tag-ekspert, kan du altså ånde lettet op.

Historisk tag

I mere end 150 år har man benyttet tagpap til at dække tage med. I over 150 år har man altså også finpudset, justeret og udviklet tagpap som materiale, så det tjener taget bedst muligt. Visse firmaer, fx Jydsk tagteknik, har specialiseret sig i arbejdet med tagpap, gennem mange år. Den dag i dag er tagpap derfor et højteknologisk og kvalitetssikret produkt.

Et stærkt, smidigt og bæredygtigt tag

Tagpap er et populært valg den dag i dag, og hvis du løfter blikket, når du er ude at gå en tur, vil du sikkert få øje på det på alle slags boliger: Nye som gamle, store som små, lige som skrå. Tagpap er nemlig anvendeligt på enhver slags flade, også skæve, kantede og buede tage. Det gør materialet perfekt til både traditionelle og utraditionelle tagformer.

Tagpap er altså et meget smidigt materiale, som kan formes efter langt de fleste konstruktioner. Derudover er det også et stærkt materiale. Det skyldes, at det er bygget op af polyesterfibre, der forhindrer brud i en meget høj grad. Tagpap har derfor en lang levetid og må siges at være en bæredygtig løsning.