Lad haven blomstre og grøntsagerne gro!

Nyder du også at gå en tur i haven og se hvorledes det hele blomstrer og gror? Opleve hvordan anstrengelserne af de mange timers havearbejde på smukkeste vis bærer frugt? Nyde blomster der står i fuldt flor, en mosfri græsplæne og måske en køkkenhave der bugner af lækre grøntsager? Så sørg for at nyde det i fulde drag. For sommeren er kort. Så snart dagene bliver kortere og køligere, er det tid at trække inden døre. Men inden da skal sommerens sidste blomster plukkes med ind til minde om lune dage. Kartoflerne skal graves op og lægges mørkt. Og de sidste tomater og agurker skal nydes sammen med årets høst af gulerødder, radiser og salat.

Pluk og spis dine egne grøntsager

Der er næppe noget der smager så dejligt, som de grøntsager man selv har dyrket. De er søde, sprøde og smager som intet andet! De bliver ofte nydt med en vis ærbødighed og en forvisning om, at her er tale om noget ud over det sædvanlige. For det er da lidt af et mirakel at kunne dyrke store flotte tomater, ærter en masse og knasende sprød salat ved at lægge små frø i jorden i det tidlige forår. Det er skønt at være selvforsynende med grøntsager. Hvor man bare kan gå ud i haven og plukke det man skal bruge. Men det er nok alligevel de færreste der kan dyrke nok til at være det hele året. Hele tiden.

Måltidskasser giver gode grøntsager hele året

Det er der heldigvis råd for! For der findes andre, der – lige som dig – elsker grøntsager! Og gerne de økologiske af slagsen. Nemlig Aarstiderne. Med Aarstiderne måltidskasser kan du få lækre grøntsager hele året! Det er en enestående mulighed for at leve sundt både sommer og vinter, samt supplere egen avl med ekstra grønt. Du kan naturligvis også få andet end blot grønt i disse måltidskasser. Rent faktisk kan du vælge imellem hele 17 forskellige kasser. Og her er noget for enhver smag. Uanset om du er vegetar eller glutenallergiker. Om du bor alene eller har en større børneflok, så er der en kasse der kan passe. Og fælles for dem alle er, at de er økologiske. Og det har de været siden de første kasser blev åbnet og nydt tilbage i 1996.