5 rejsemål, hvor du kan opleve smukke blomster

Hvis du elsker blomster og gerne vil have en oplevelse ud over det sædvanlige, så læs med her og få tips til fem gode rejsemål, hvor du kan opleve smukke blomster.

 

Blomsterparker er smukke og man bliver i virkelig godt humør af at gå rundt i en blomsterpark med et hav af blomster i alverdens farver og typer. Lad os se lidt nærmere på, hvor du kan rejse hen, hvis du gerne vil have en unik blomsteroplevelse.

Dubai

I Dubai er alt storslået. Lige fra verdens højeste bygning til de skønne badestrande. Du er altså sikker på at få en storslået oplevelse i Dubai stort set hvor de vender dig hen. I Dubai Miracle Garden kan du derfor også være sikker på at få en vild blomsteroplevelse.

 

Det er nemlig verdens største blomsterpark med mere end 50 millioner blomster og 250 millioner planter. Her kan du finde et væld af flotte blomster udformet som forskellige dyr og ting. Blandt andet en af flyselskabet Emirates' Airbus A380 i størrelsen 1:1 og som har krævet mere end 500.000 blomster og planter at dekorere.

Holland

Keukenhof, der ligger i Sydholland byder også på en smuk blomsterpark med et hav af tulipaner i alverdens smukke farver, som selvfølgelig skifter fra sæson til sæson. Parken rummer omkring 7 millioner blomsterløg og kan opleves cirka fra slutningen af marts til midt maj. Parken ligger heller ikke mere end en kort køretur fra Amsterdam, så du kan sagtens slå flere fluer med et smæk.

Danmark

Vi skal selvfølgelig ikke glemme vores egen blomsterpark Jesperhus. Her kan du også få en smuk blomsteroplevelse. Her finder du blandt andet ’eventyrhaven’, hvor du kan finde nogle af de kendte eventyr i blomster fra H.C. Andersen. Parken byder også på mange sjove forlystelser, som du kan nyde sammen med hele familien.

Japan

I Ueno Park i Tokyo i Japan finder du nogle af de smukkeste japanske kirsebærtræer, som ligner store lyserøde candyfloss, når de springer ud. Det er et spektakulært syn, når de omkring 1.000 kirsebærtræer blomstrer på en gang. Så hvis du ikke kan nøjes med de få kirsebærtræer vi kan diske op med herhjemme, så er det bare med at komme afsted til Japan, hvor du kan få e skøn oplevelse.

Frankrig

I Provence i Frankrig kan du fra starten af juli opleve de smukkeste lavendel-marker, som er fyldt med duftende og smukke lavendel. Når du står ved sådan en mark fyldt med lavendel, vil der være lilla så langt øjet rækker. Og så er Frankrig jo bare et lækkert rejseland, hvor du også vil få masser andre gode oplevelser.

Find flere rejsetips

Hvis du har fået blod på tanden og gerne vil ud at rejse, så kan du hente inspiration til dine rejser på Rejsekris.dk eller Storbritannien.dk, som byder på flere tips til dine rejser rundt omkring i verden. Og det er uanset om du gerne vil på storbyferie, badeferie eller unikke individuelle rejser. Du kan finde masser af tips til dig og din familie.