3 ting til haven man kan give i kobberbryllup gave udover blomster

En helt speciel dag skal altid fejres med manér. Det er den perfekte mulighed for at samle venner og familie på en hyggelig måde, hvor kærligheden imellem alle hyldes. Det er en bryllupsdag et perfekt eksempel på. For eksempel til et kobberbryllup, når parret har været gift i 12 ½ år. Det er mange år sammen og det skal selvfølgelig fejres med smil og glade dage. Find den perfekte gave at give til et kobberbryllup lige her og vær med til at gøre dagen helt speciel.

Efter så mange års ægteskab, så skal det selvfølgelig også fejres med fest, mad, musik og så selvfølgelig gaver. Vis hvor glad du er for at kunne fejre denne helt særlige dag med parret med den perfekte kobberbryllup gave.

Ved et kobberbryllup fejrer man egentlig at man er halvvejs til sølvbrylluppet som fejres efter 25 år. Det er også derfor at kobberbrylluppet ikke ligger på bryllupsdagen men skævt i forhold til året. Det er også en nyere tradition i forhold til sølvbrylluppet som er blevet fejret i længere tid. Dog er der også opstået nogle traditioner som kun den halve æresport, som opsættes, når man jo kun er halvvejs til de 25 års ægteskab.

En helt speciel dag

I omkring 100 år har vi ført traditionen om at fejre kobberbryllup frem. Det er en gammel skik, som vi har taget med os her i Danmark og ført videre til nogle af de omkringliggende lande. Det fejres, når et par har været gift i 12 ½ år og derfor er halvvejs til sølvbrylluppet som er efter 25 år. Og dobbelt sølv, altså efter 50 år, fejres der så guldbryllup. Det er den perfekte anledning til at fejre den kærlighed der er mellem ikke alene parret, men også mellem familie og venner, som kommer sammen om at gøre dagen helt speciel.

Vis din kærlighed med den perfekte gave

En gave er den perfekte måde at vise nogen hvor meget man værdsætter dem og holder af dem. Det er også en god måde at vise nogen hvor glade man er på deres vegne at de nu er halvvejs til sølvbryllup og fejre deres kærlighed. Der kan man selvfølgelig altid give dem nogle fine blomster, der udstråler smukhed og sand kærlighed, men man kan også gå andre mere kreative veje. Gør for eksempel kobber til en del af gaven med en skulptur i netop dette metal. Du kan også give dem en oplevelse de kan tage på sammen som et hyggeligt spaophold eller middag for to.

Ting til haven

En ting som er sjov og måske lidt anderledes er at give dem noget til haven. Det kunne for eksempel være opstammede træer. Og her er der mange muligheder, så du kan udvælge din favorit. Se eksempelvis

  • Opstammet buksbom
  • Opstammet dværgmispel
  • Opstammet japansk Ahorn

Og meget mere. Se også mere omkring hvilke forhold planterne har brug for og find flere detaljer omkring planterne, så du kan udvælge den du synes passer allerbedst.