Bryllup i hjemlige omgivelser; det personlige præg

Brylluppet er for mange den største dag i deres liv. Det er her du foreviger kærligheden til din udkårne, og du ønsker derfor som oftest at gøre begivenheden til noget helt specielt, som du aldrig vil glemme.

Her får du et par gode tips til det personlige bryllup, som hverken du eller dine gæster aldrig vil glemme.

Hjemlige omgivelser vs. pakkeløsninger

Det er særdeles populært at holde bryllupper i forsamlingshuse, på godser eller i restauranter, og denne løsning er for mange den optimale. Bor man i en lejlighed i byen, så er man som oftest nødt til at søge væk fra sit hjem, når man skal holde en stor fest, da der bare ikke er plads nok.

Et gods eller sågar et slot kan virkelig danne rammerne for en romantisk oplevelse, men det kan også for nogen virke som en upersonlig pakkeløsning.

Ønsker du derimod at gøre festen til en unik oplevelse for både dig, din partner og dine gæster, så kan hjemlige omgivelser være med til at skabe en helt særlig atmosfære.

Bryllup i haven; sæt dit eget præg

Hvis du er så heldig at bo i et hus med have, at du er den glade ejer af en kolonihave eller du har familie eller venner der vil låne dig deres haver, så kan naturskønne omgivelser og hjemlig hygge være de helt rette settings til en bryllupsfest.

Har man ikke plads i selve huset, så kan man med fordel leje et bryllupstelt, hvor der kan være god plads til alle gæsterne.

Et bryllupstelt bliver på den måde en gildesal midt i velkendte omgivelser, og det gør det muligt for dig at pynte og dekorere lige som du ønsker det.

Få hjælp til det praktiske

Ved at holde dit unikke og personlige bryllup i haven kan du med fordel hyre et catering firma, hvor du helt selv kan sammensætte den perfekte menu, der bedst afspejler dine og din partners ønsker og præferencer.

Men udover at få hjælp til maden, så er der et hav af andre gøremål man skal tage højde for inden den store dag kommer.

De færreste ejer porcelæn eller bestik nok til mere end 10-12 mennesker, så ønsker man at holde en stor fest, så kan det være nødvendigt med leje af service. Hos Festgården tilbyder de netop denne ydelse, og oveni hatten behøver du ikke tænke på opvasken, den klarer de også for dig.

Der skal selvfølgelig også være borde og stole til alle, og ønsker du at spare tid på afhentning og aflevering, så kan det være en god idé at leje hos et firma, hvor alle genstandene leveres til døren.

En unik fest ingen vil glemme

Havefester er ofte de sjoveste af slagsen. En have er den perfekte lokation til den personlige fest, og de hjemlige omgivelser giver en følelse af tryghed og velbehag.

I en have er naturen en integreret del af festoplevelsen, og man bør derfor tænke græs, træer, blomster og buske ind i dekorationen.

Naturen er et perfekt match til kærligheden, og et bryllup i haven giver netop derfor en uforglemmelig stemning man sent vil glemme.